Gönen Vizyon 2023 Turizm Çalıştayı
Tarih: 25 Temmuz 2019

Gönen Vizyon 2023 Turizm Çalıştayı

Üniversitemiz, Gönen Kaymakamlığı, Gönen Belediyesi, Gönen Ticaret Odası ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi işbirliğiyle, ‘Gönen Vizyon 2023 Çalıştayı’ Gönen Ömer Seyfettin Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Çalıştayda, Gönen’in turizm potansiyelinin tam olarak saptanması, ilgili turizm türlerinin ve gelişim alanlarının öncelik sırasına göre desteklenmesi hususunda; öğretim üyelerimiz, Prof. Dr. Nevin Çekirge, Prof. Dr. Mine Karagülle, Prof. Dr. Ahmet Özol, Dr. Gülay Selvi Hanişoğlu, Dr. Gül Nihan Güven Yeşildağ değerlendirmelerde bulundu.

İlçe Kaymakamı, İlçe Belediye Başkanı, BANU Rektör Yardımcısı, İl Turizm Müdürü, İlçe Ticaret Odası Başkanı, Belediye Meclis Üyeleri ve diğer ilgili paydaşların katılımıyla gerçekleşen çalıştayda yapılan bilgilendirme ve sunumlardan sonra yerel halk ve sivil toplum kuruluşlarından çok sayıda katılımcı görüş ve önerilerini iletti.