Tarih: 02 Mart 2020

2019-2020 Bahar Dönemi Sertifika Programları Başlıyor

Katılımcılara ücretsiz sertifika verilecek olan programlar kapsamında, alanında uzman isimler öğrencilerimizle bir araya gelerek tecrübelerini aktaracak.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından 2019-2020 Akademik Yılı Bahar Döneminde üç farklı sertifika programı düzenleniyor.

Bu dönem üç farklı sertifika programı düzenlenecek:
* Dijital Dönüşüm
* Dijital Pazarlama
* İnsan Yönetimi

Ücretsiz olarak düzenlenen ve altı hafta sürecek olan sertifika programlarına katılmak isteyen öğrencilerimiz, Öğrenci Dekanlığının @ogrencidekanligi Instagram hesabından başvuru yapabilir.

2019-2020 Bahar Dönemindeki sertifika programlarına ilişkin ayrıntılar için aşağıdaki görselleri inceleyebilirsiniz.