Tarih: 06 Ocak 2021

Dr. Öğr. Üyesi Vedat Akman, İKSAD tarafından ''Bilim Ödülü''ne Layık Görüldü

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemiz Finans ve Bankacılık (İngilizce) bölümü Dr. Öğr. Üyesi Vedat Akman, İKSAD tarafından Bilim Ödülüne layık görüldü.

İktisadi Kalkınma ve Sosyal Araştırmalar Derneğinin (İKSAD) 2010 yılından itibaren bilime ve gelişime hizmet eden akademisyenleri, genç araştırmacıları takdir amaçlı verdiği Bilim Ödülleri, bu yıl 11. kez sahiplerini buldu.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemiz Finans ve Bankacılık (İngilizce) bölümü Dr. Öğr. Üyesi Vedat Akman, bu yıl 11. kez düzenlenen Bilim Ödüllerinde uluslararası pek çok akademisyenle birlikte, takdir edilmekten duyduğu memnuniyeti belirterek, ''Pandemi sürecinde yoğun şekilde yurtdışı ve yurtiçi konferanslarda sözlü sunum, hakemlik ve bilim kurulu üyelikleri yaptım.  Çok yoğun ve yorucu bir yılı geride bırakmaktan ve böyle bir ödülü Beykent Üniversitesi adına almış olmaktan dolayı ayrıca mutluyum.  En içten saygı ve sevgilerimle teşekkür ederim.'' dedi.

Dr. Öğr. Üyemiz Akman'ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.