TÜBİTAK-STAR Programı İstanbul Beykent Üniversitesi’nde
Tarih: 14 Mayıs 2024

TÜBİTAK-STAR Programı İstanbul Beykent Üniversitesi’nde

Üniversitemiz ev sahipliğinde; TÜBİTAK-STAR Programı kapsamında ilk Stajyer Araştırmacı alımı gerçekleştirildi.

İstanbul Beykent Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi (İngilizce) Bölümü üçüncü sınıf öğrencisi Dilara Aksoy, TÜBİTAK tarafından lisans öğrencilerine yönelik olarak oluşturulan Stajyer Araştırmacı (STAR) programına kabul edildi.

Öğrencimiz, İstanbul Beykent Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Levent Demirelli tarafından üniversitemiz ev sahipliğinde yürütülen ve TÜBİTAK-3501 Kariyer Geliştirme Programı kapsamında desteklenen “Türkiye’de Siyasal İktidarların Bürokrasi Üzerindeki Denetiminin Bürokratik Atamalar Üzerinden Analizi (1983-2022)” başlıklı projede altı ay süreyle Stajyer Araştırmacı olarak görev alacak.